Är markisväv något du behöver? När man syr markiser är det viktigt att man använder sig av just markisväv. Markiser sitter utomhus och det kräver att de tillverkas i rätt sorts material. De ska vara tåliga, slitstarka och lättskötta produkter. Jobbar du med inredning eller tillverkning av olika saker så hittar du bra material hos Nevotex. Hos dem finns det saker för dig som jobbar som inredare, designerns, möbeltillverkare och tapetserare. Du kanske behöver byta ut markisväven på de markiser som finns vid ett hus, eller så ska du tillverka helt nya. Då är det bra läge att skaffa rätt sorts väv som är till för just markiser.

Rätt väv för dina markiser

En markisväv ska vara tålig, då den är utomhus. Den bör stå emot sol, regn, vind och annat. Därför är det ett särskilt material som används som markisvävar. Hos Nevotex hittar du markisväv på rulle, i olika färger, längder och mått. Det finns även smarta tillbehör för markiser hos detta företag. De erbjuder även andra produkter i sitt sortiment. Bland annat så har de möbeltyger, konstläder, möbelhudar, samt tillbehör så som möbelband och snören, om du jobbar med att tillverka eller renovera möbler.

De har också produkter till bil- och båtinredning samt tapetserarprodukter och mycket mer. På deras hemsida kan du se hela deras sortiment. Det går även utmärkt att kontakta deras säljare för att få mer information om det just du behöver för din verksamhet eller ditt projekt som du håller på med.